Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

AK PARTİ ŞIRNAK İL BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

 

22.6.2009 10:20:33

Şırnak merkez AK Parti 3. Olağan Kongresi Cumartesi günü Şırnak Kültür Merkezinde yapıldı. Şırnak Kültür Merkezi Salonu'nda Cumartesi Günü gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağan Kongresi'nde İl Başkanlığını sürdüren Rizgin Birlik ile yeni aday Abdurrezak Tatar yarıştı. Yapılan seçimde 625 delegeden 326'sı oy kullandı. Kullanılan 326 oyun 302’sini alan Rizgin Birlik tekrar AK Parti Şırnak İl Başkanı olarak seçildi.

 

 

G.ŞIRNAKHABER- AK Parti Şırnak 3.olağan kongresine Şırnak milletvekilli A.Veli Seyda, AK Parti Çorum Milletvekilli Murat Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Şahin, Şırnak Eski Milletvekili  İbrahim Hakkı Birlik, Şırnak Eski Milletvekili Kemal Birlik,  İl yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, teşkilat başkanları, davetliler ve çok sayıda partili katıldı.

3.ncü kez AK Parti Şırnak İl Başkanı olan Rizgin Birlik, seçimde kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Kongreye katılan Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Seyda; “Şırnak İl Başkanlığı seçimi için aramızda bulunan Çorum Milletvekilli Murat Yıldırım beye bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum ve kendisine Şırnak’ımıza hoş geldiniz diyorum. Yine burada bizi yalnız bırakmayan 18. Dönem milletvekilimiz Kemal Birlik’e şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren beraberce Şırnak’ta Ak Parti’nin temeli attığımız bir dönem benim il başkanlığımı yaptığı bir dönem de beraber milletvekili yaptığım değerli İbrahim Hakkı Birlik beye hoş geldin diyor, bizleri burada yalnız bırakmadıkları için kendisine teşekkür ediyorum.

Şırnak Ak Parti Milletvekili Veli Seyda; Gerçekten bu coşkulu kalabalığı görünce kendi kafamızda nakış ettiğimiz konuları sizi görünce bizde heyecanlanarak unutmuş olabiliriz.  2002 seçimlerinde Sayın Başbakanımız Şırnak’a teşrif ettiği zaman naçizane bana söz verdiklerinde Cizre’de yaptığımız mitinge şuan ki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve arkadaşlarımızda oradaydı. Başbakan o gün halka şuan aranızda kimsesizlerin sesi var dedi ve gerçektende öyle oldu hükümetimiz döneminde memleketimiz yeniden yapılandı, özellikle eğitim konusunda 90 yıldır yaşanmayan gelişmeler yaşandı.

 Bu konuda göz ardı etmememiz gereken önemli noktalar var. Cumhuriyet tarihinden itibaren yaşanmayan gelişmeler hükümetimiz döneminde yaşanmamıştır. Şırnak’ta Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan hizmetler yapıldı. Özellikle eğitim konusunda hiçbir ilde yaşanmayan çalışmalar yaşandı. İlçelerimizde doğru düzgün okullarımız ve hastanelerimiz yokken şuan bölgenin en iyi okulları ve hastanelerine sahip olduk bunun yanı sıra büyük iller su sıkıntısı çekerken Şırnak İl ve İlçelerinde ise yapılan çalışmalarla su sıkıntısı bile yaşanamamaktadır.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şırnak ilk defa AK Parti iktidarı ile öz kardeş muamelesi görmüştür. Daha düne kadar yolu olmayan İlimiz kısa zaman sonra hava alanına kavuşacaktır ve daha nice projelerle halkımız hizmet görecektir. Şırnak’ımız için çalışan ve çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum ve bu seçiminde Şırnak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan ise gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi; “İlk günden beri bizlerle beraber yürüyen ve halkın refahı için bizimle beraber çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve İl Başkanlık seçiminin Şırnak’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

        

Bu habere 4 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337949

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber